Följ Tre Sverige

3 halverar priset för mobilsurf i Europa

Nyhet   •   Mar 24, 2015 15:37 CET

Nu blir det ännu billigare för mobiloperatören 3s privatkunder att surfa med mobilen i Europa. 3 har halverat priset på sina två Europa-surfpaket – ett som innehåller 140 MB surf och ett med 500 MB surf. Det nya priset är 99 kronor respektive 249 kronor. Det större paketet motsvarar en kostnad på 50 öre per megabyte, vilket är en rejäl kostnadssänkning.

Surfpaket innebär att man förköper den mängd surf man vill använda på utlandsresan så att man slipper både surfstopp och oförutsägbara roamingkostnader för dataanvändning. Varje paket är giltigt i sju dagar och kan enkelt fyllas på efter behov.

– Vi vet att många är tveksamma till att använda mobilen på utlandssemestern då man är rädd för oförutsägbara kostnader. Samtidigt ser vi att användandet av mobilsurf utomlands ökar varje år. Genom våra nya surfpaket hoppas vi att våra kunder ska känna sig trygga med att kostnaderna inte skenar iväg och att man kan njuta av sin smartphones samtliga funktioner, trots att man är på resande fot, säger Sofia Sunder, produktchef för 3s utlandspaket.

För mer information om 3s surfpaket, besök https://www.tre.se/privat/mobiltelefoni/tjanster-oversikt/3Surfpass-140-MB/

För mer information, vänligen kontakta:
Kamran Alemdar, pr- och informationschef, 3 Sverige
Tel. 0735-33 78 64
kamran.alemdar@tre.se

Eller besök 3s nyhetsrum: http://www.mynewsdesk.com/se/tre/