Följ Tre Sverige

Miriam Bryant ny artist i Stage 3 - spelade live i hiss

Nyhet   •   Nov 03, 2015 10:00 CET

Nu avslöjas att Miriam Bryant blir den tredje artisten i Tres musiksatsning Stage 3. Hon gör Måns Zelmerlöw och Sabina Ddumba sällskap i projektet, som är en mobil musikscen för att uppleva musik - live och digitalt - tillsammans med andra. Miriam Bryant gör entré i Stage 3 med en minst sagt udda spelning.

Under en lunchtimme bjöd Miriam på allt annat än anonym hissmusik, i en av glashissarna på Gothia Towers i Göteborg. Intet ont anande hotellgäster och besökare som klev in i hissen fick en intim musikupplevelse och ett liveframträdande av Miriam Bryant.

- Det var oväntat, intimt och annorlunda. Pirrigt att stå så nära folk. Och såklart häftigt att få spela live med den utsikten över Göteborg, säger Miriam Bryant själv om stuntet.

Stage 3 är Tres satsning inom musik. Genom ett antal artistsamarbeten varje år skapar projektet innehåll och nya, mobila musikupplevelser tillsammans med både artister och publik. Via artisternas sociala medier och stage3.se kan fans påverka hur innehåll och livespelningar tar form.

- Vi är jätteglada att Miriam blir en del av Stage 3 och berikar projektet med sin kreativitet. Vi ser fram emot att fortsätta släppa musiken fri till våra kunder och till andra, säger Gina Azaric, marknadschef, Tre Konsument.

Stage 3 lanserades i augusti med oannonserade pop up-spelningar med Måns Zelmerlöw och Sabina Ddumba. I samband med detta slopade Tre även surfkostnaden för musikstreaming för alla sina kunder. Den 27 oktober genomförde Måns Zelmerlöw en spelning på Barn- och ungdomssjukhuset i Lund, efter en idékampanj och omröstning bland fans i sociala medier.

Fler Stage 3-aktiviteter med Miriam Bryant, Sabina Ddumba och Måns Zelmerlöw väntar under det kommande halvåret.

Se Miriam Bryants udda spelning i hissen på Gothia Towers https://youtu.be/6QUIZFUIMr4.
För mer information, besök www.stage3.se. 

Kontakt:

Kamran Alemdar, Pr- och informationschef, 3 Sverige
kamran.alemdar@tre.se 0735-33 78 64

Tove Alexandersson, PR Warner Music
tove.alexandersson@warnermusic.com