Följ Tre Sverige

Nu kommer Razer Phone Special Edition till Sverige

Nyhet   •   Dec 18, 2017 13:53 CET

Razer Phone, Special Edition

Hajpade gamingtelefonen Razer Phone sålde slut direkt vid lansering i Sverige. Initialt såg det också ut som att den specialversion av telefonen som endast finns i 1337 exemplar världen över inte skulle finnas till försäljning här alls. Nu bekräftar dock Tre Sverige att man tack vare det stora svenska intresset har lyckats få en tilldelning av 96 stycken special edition-telefoner, som släpps till försäljning klockan 13.37 nu på onsdag den 20/12. Med anledning av det begränsade antalet telefoner är det först till kvarn som gäller.

Razer Phone har rönt stort intresse över världen sedan den lanserades i början av november i år. Med sin gedigna erfarenhet från spelindustrin motsvarade Razer förväntningarna då telefonen har ett nytänk kring hårdvara och ett stort fokus på gamingupplevelsen. Telefonen sålde slut direkt hos flera operatörer världen över, och även i Sverige har Razer Phone varit slutsåld i stort sett sedan lanseringen.

– Jag ska vara helt ärlig och säga att trots att vi trodde mycket på Razer Phone så underskattade vi ändå det enorma intresset som följde då den presenterades, säger Niklas Grawé, chef för konsumentaffären på Tre, som är exklusiv återförsäljare av Razer Phone i Sverige.

– Det har varit ett enormt tryck på intresseanmälningarna. Vi vet att det finns ett stort gamingintresse överlag i Sverige, men med intresset kring Razer Phone blir det allt tydligare att en mer krävande gamingupplevelse även hittat till mobilen, vilket ställer allt högre krav på hårdvara och batteritid. På den fronten är det ingen som slår Razer Phone på fingrarna idag, fortsätter Niklas Grawé.

Vid lanseringen av Razer Phone avslöjade företaget att man utöver originalversionen också skulle att släppa 1337 stycken special edition-telefoner, som har företagets karaktäristiska gröna logotyp som känns igen från gamingvärlden. Tidigare såg det svårt ut för en relativt liten marknad som Sverige att få någon tilldelning av dessa specialutgåvor, de enstaka exemplar som fanns fick man därför tävla om att få köpa, men nu har Tre Sverige efter att man påvisat det stora intresset lyckats säkra 96 stycken special edition till Sverige, som börjar säljas redan på onsdag den 20/12.

Samarbetet mellan Tre och Razer utannonserades tidigare i år då de båda bolagen berättade att man hade ingått en global strategisk allians, tillika Razers första samarbete med en mobiloperatör, för en gemensam satsning på gaming för mobila plattformar.

Så kommer du över en Razer Phone Special Edition
Säljstarten för Razer Phone Special Edition sker på tre.se onsdagen den 20/12 klockan 13.37. Razer Phone Special Edition kommer att säljas med olika abonnemang där priset ligger mellan 449 till 599 kronor i månaden beroende på mängden surf. Direktlänk: https://www.tre.se/privat/handla/erbjudanden/razer-phone/

Om Razer Phone
Razer Phone är världens första mobil med en display som har en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Batterikapacitet på 4000 mAh, åttakärnig processor, 8GB RAM och mycket mer. För ännu mer detaljerad information om Razer Phone, besök tre.se.