Följ Tre Sverige

Tre bjuder studenter och alla mellan 18-27 år på 6 GB extrasurf

Nyhet   •   Feb 01, 2016 10:00 CET

Mobiloperatören Tre lägger till 6 GB surf till alla abonnemang som tecknas av kunder mellan 18-27 år samt för studenter med Studentkortet. Ungdoms- och studentrabatten börjar gälla i dag och gäller vid förlängning och nyteckning av valfritt Totalabonnemang, med eller utan ny mobil.

I Tres egen kundbas kan man se att unga använder generellt mer mobilsurf. De lyssnar på musik, tittar på YouTube och använder sociala medier i större utsträckning än övriga användare.

- Vi har en produkt som vi vet uppskattas av mobilanvändare som ställer höga krav och förbrukar mer data än genomsnittet. För att bli mer attraktiva för unga har vi valt att införa den här stående rabatten, säger Per Schelin, chef för Produkt och Verksamhetsutveckling på Tre.

Sedan i höstas ingår fri surf på musikstreaming för alla Tre-kunder, ett initiativ som Tre fortfarande är ensamma om på svenska marknaden.

För mer information om det nya ungdoms- och studenterbjudandet: https://www.tre.se/privat/handla/erbjudanden/ungdomsdeal/