Följ Tre Sverige

Tres företagsväxel 3FrontOffice - Bäst i test

Nyhet   •   Dec 18, 2015 10:00 CET

Operatören Tres mobila växellösning 3FrontOffice blev testvinnare i Telekom idags test av mobila företagsväxlar som publicerades tidigare i veckan, endast tre månader efter växeln lanserades på marknaden.

Det var i december-utgåvan av branschtidningen Telekom idag som Tres mobila växellösning 3FrontOffice utsågs till ”Bäst i test” bland de växlar som tidningen testade. Företagsväxeln lanserades i september och har på kort tid fått ett varmt mottagande av Tres företagskunder. 

– Det är såklart otroligt inspirerande att få en så positiv respons som vi har fått sedan vi lanserade 3FrontOffice, dels från våra kunder, dels från oberoende branschexperter som det här testet visar. Vi kommer att fortsätta att utveckla och förädla 3FrontOffice efter våra kunders behov och verksamhet, tillsammans med vår partner Mitel, säger Per Schelin, chef för Produkt och Verksamhetsutveckling på Tre.

Enkelhet och flexibilitet är ledorden som legat till grund för framtagningen av 3FrontOffice som erbjuds i tre olika utföranden, Small, Medium och Large. Varje paket är anpassat efter företags behov i respektive storlekskategori - från enmansföretagaren till storbolaget med tusentals anställda. Alla paket är flexibla och erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa enskilda kunders behov. Samtliga paket kan användas med mobiltelefoner och Softphone i datorn. De två större paketen har även stöd för fasta IP-telefoner.

För mer information om 3FrontOffice, besök www.tre.se/foretag/handla/losningar/mobil-vaxel/jamforelse/