Följ Tre Sverige

3 är en av Sveriges bästa arbetsplatser

Pressmeddelande   •   Mar 26, 2010 09:30 CET

I går utsågs mobiloperatören 3 till en av de sex bästa arbetsplatserna i Sverige i en undersökning gjord av Great Places to Work Institute.

Great Places to Work Institute är en amerikansk organisation som gör opartiska rankningar av arbetsplatser i 40 länder världen över. När ”Sveriges Bästa Arbetsplatser 2010” presenterades vid en gala på Nalen i Stockholm på torsdagskvällen blev mobiloperatören 3 en av de sex bästa tillsammans med Accenture, American Express, Microsoft, qBranch och SATS.

– Det är mycket hedrande att vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi är ett ungt företag med unga medarbetare och de flesta ställer mycket höga krav på oss som arbetsgivare. Vi strävar efter att erbjuda en arbetsplats där alla känner sig respekterade och blir uppskattade när de gör ett bra arbete, oavsett kön, ursprung eller andra områden där vi människor är olika, säger Peder Ramel, koncernchef på 3.

Great Places to Work Institutes undersökning genomförs i två delar. Först görs en anonym medarbetarenkät och sen ges ledningen en möjlighet att ge sin syn på en rad frågor. Resultatet presenteras i form av globala listor av typen ”Världens hundra bästa arbetsplatser 2010” och i går var det alltså dags för ”Sveriges Bästa Arbetsplatser 2010” att presenteras.

3 har tidigare utsetts till en av Sveriges fem bästa arbetsplatser för kvinnor i en undersökning genomförd av Veckans Affärer.


Pressbilder:
Nedladdningsbara bilder på våra mobiler och personal finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/

För mer information var vänlig kontakta:

Peder Ramel, koncernchef
Mobil: +46 (0)735-333 023
E-post: peder.ramel@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3
Mobil: +46 (0)735-33 74 04
E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 25 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.

Bifogade filer

Word-dokument