Följ Tre Sverige

3 är huvudpartner i ny nätsatsning från Bonnier - Nya Affärer

Pressmeddelande   •   Jun 04, 2010 11:27 CEST

Nu lanseras Nya Affärer som är en nättidning för entreprenörer.  Bakom satsningen står Veckans Affärer och Privata Affärer och 3 är en av tre huvudpartners tillsammans med SEB och UC.  Ambitionerna för Nya Affärer är att skapa mer än bara traditionell journalistik. En viktig del i satsningen blir nätverksträffar, seminarier och ett mentorprogram för entreprenörer som vill utvecklas.

3 har starka och konkurrenskraftiga erbjudanden och tjänster till  företag i alla storlekar och många av kunderna är just entreprenörer inom olika branscher.  Det är tack vare dem kunskapen finns om de företagslösningar och paket de behöver för att komma igång snabbt och effektivt.  

- 3 och Nya Affärer passar bra ihop. Vi är ett nytt företag och våra kunder är moderna företagare som vill växa snabbt. Äntligen gör någon något konkret för mindre företag och entreprenörer. Vi på 3 vill underlätta  för företag med våra kommunikationslösningar  och trots  att  vi  vuxit  oss  stora  så  ser vi oss  som ett entreprenörstänkande företag och vill behålla vår småföretagaranda för att ständigt ligga steget före,  säger Nicholas Högberg,  Vice VD på 3.   

3 är med från starten och kommer att vara en aktiv partner i nätverksträffar, seminarier och mentorprogrammet.

http://nyaaffarer.se/

Kontakt:

Nicholas Högberg, vice vd på 3
Mobil: 0735 - 337190
E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Anna Larsen, PR & Kommunikation Marknad på 3
Mobil: 0735 - 337072
E-post: anna.larsen@tre.se

Om 3Företag

Inom 3s företagsverksamhet levereras produkter och tjänster för mobila kommunikationstjänster som ger förbättrad tillgänglighet, rörelsefrihet och kontroll, och därigenom bidrar till att öka organisationens eller företagets konkurrenskraftighet på marknaden. 3 förenklar för företagen.

Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 25 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.

Bifogade filer

Word-dokument