Följ Tre Sverige

3 bygger ut nätet i Halmstads-trakten

Pressmeddelande   •   Jul 03, 2012 09:03 CEST

Mobiloperatören 3 bygger i rask takt ut sitt prisbelönta nät. Nu har södra halland fått förbättrad täckning och höjda datahastigheter.

Mobiloperatören 3 har byggt med 3G900-teknik för bättre täckning och 4G-teknik för högre datahastigheter. Bland de orter som får tillgång till dessa förbättringar finns förutom Halmstad, Haverdal, Harplinge, Kvibille, Trönninge, Åled, Oskarström, Simlångsdalen, och Gullbranna.

-Vi arbetar hela tiden med att förbättra vårt nät för våra nuvarande och tilltänkta kunder. Vi bygger nya master och uppgraderar de vi har till modernare teknik med högre hastigheter och bättre täckning för alla, säger Nicholas Högberg, VD på 3 i Sverige.

Mobiloperatören 3 utsågs till Årets Operatör på Telekomgalan i januari 2012. 3s nät är dessutom vinnaren för data och mobilt bredband de senaste fem åren i tidningen Mobils stora årliga tester. Ingen av de andra operatörerna har haft lika bra täckning eller kommit upp i samma höga hastigheter.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument