Följ Tre Sverige

3 bygger ut nätet på norra Gotland

Pressmeddelande   •   Jun 12, 2012 09:05 CEST

Mobiloperatören 3 bygger i rask takt ut sitt prisbelönta nät. Nu har norra Gotland fått förbättrad täckning och höjda datahastigheter.

Mobiloperatören 3 har byggt två nya master, en i Othem och en i Rute, Masterna kommer att ge betydligt bättre täckning och datahastigheter på dessa orter men också i Fleringe, Hellvi och utefter väg 148 mellan Tingstäde och Fårösund.

- Vi arbetar hela tiden med att förbättra vårt nät för våra nuvarande och tilltänkta kunder. Vi bygger nya master och uppgraderar de vi har till modernare teknik med högre hastigheter och bättre täckning för alla, säger Nicholas Högberg, sverigechef på 3.

Mobiloperatören 3 utsågs till Årets Operatör på Telekomgalan i januari 2012. 3s nät är dessutom vinnaren för data och mobilt bredband de senaste fem åren i tidningen Mobils stora årliga tester. Ingen av de andra operatörerna har haft lika bra täckning eller kommit upp i samma höga hastigheter.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, VD, 3 Sverige

Mobil: +46 (0)735-33 7190

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se


Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument