Följ Tre Sverige

3 expanderar och öppnar sin andra butik i Jönköping

Pressmeddelande   •   Maj 27, 2011 11:45 CEST

Idag öppnar mobiloperatören 3 en butik på Smedjegatan 15 i Jönköping. 3 har sedan tidigare en butik i A6 Center i Jönköping.

Idag slås portarna upp på mobiloperatören 3s andra butik i Jönköping. Den är belägen centralt, närmare bestämt på Smedjegatan 15. Under helgen firas det med speciella öppningserbjudanden i butiken.

- Vi har många kunder i och kring Jönköping och kände därför ett stort behov av att öppna ytterligare en butik. Det känns extra bra eftersom vi är den operatör som har Sveriges snabbaste mobila bredband i Jönköping enligt tidningen Mobils täckningstest, säger Pontus Cederberg, chef för 3s butiker.

3:e Maj 2003 öppnade 3 sin första butik, vilket var i Stockholm. Idag har mobiloperatören 3 59 egna butiker från Malmö i söder till Gävle i norr.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument