Följ Tre Sverige

3 först i Sverige med Apple Visual Voicemail

Pressmeddelande   •   Apr 22, 2013 08:58 CEST

Mobiloperatören 3 är den första operatören på svenska marknaden som lanserar 3Svar Smart som bygger på Apples Visual Voicemail. Tjänsten fungerar endast med iPhones och den innebär att användaren får en full överblick över telefonsvaret direkt på mobilskärmen istället för att ringa till 3Svar.

Idag, måndagen 22 april, lanserar mobiloperatören 3 3Svar Smart som är en modern röstbrevlåda tillgänglig för iPhones. Nu slipper användaren ringa in till röstbrevlådan för att lyssna av alla meddelande i en följd. Med några enkla knapptryckningar på skärmen kan användare själv välja i vilken ordning meddelanden ska lyssnas av. Det blir även enklare att radera meddelanden, spara ner kontakter direkt till telefonboken och meddelanden kan nu skickas vidare till mejlen.

- Vi har lyssnat på våra kunder och sett en efterfrågan på ett mer lättillgängligt 3Svar och vi är extremt stolta över att vara först i Sverige med Apple Visual Voicemail, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

3Svar Smart är endast tillgänglig för iPhones och kostar 19kr/månaden. För att tjänsten ska fungera krävs det att mobiltelefonen har operativsystemet iOs 6.1 eller senare och operatörfil 14.1.

För mer information om 3Svar Smart, besök: www.tre.se/3Svar-Smart


För pressfrågor var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument