Följ Tre Sverige

3 garanterar sina kunder anställningsintervju

Pressmeddelande   •   Dec 01, 2014 14:00 CET

Den 3 december genomför mobiloperatören 3 anställningsintervjuer med alla kunder som vill jobba på huvudkontoret i Stockholm. Hundra tjänster ska tillsättas inom försäljning och kundservice och ingen tidigare erfarenhet, utbildning eller CV behövs. Rekryteringen baseras huvudsakligen på den sökandes personlighet. 3s kunder kan även tipsa eller anmäla familj och vänner genom en rekommendation.

I november 2014 utsågstill Sveriges tionde bästa arbetsgivare i Universum och Metrojobbs årliga undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare. Förra året utnämndes 3 till Sveriges sjunde bästa arbetsplats av Great Places To Work. Mobiloperatören är även det enda svenska bolaget som är kvar i European Business Awards finalomgång då Europas bästa arbetsgivare utses.

– Vi får ofta höra att 3 är en av Sveriges mest dynamiska arbetsplatser och det är flera av våra kunder som har uttryckt en önskan om att jobba hos oss. Genom att anställa kunder får vi medarbetare som inte bara känner till våra goda sidor utan även de områden som vi kan bli ännu bättre på, säger Mattias Segelmark, personaldirektör på 3.

3 lägger stora resurser på internutbildning och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Som regel rekryterar 3 utifrån inställning och personlighet snarare än CV och tidigare arbetslivserfarenhet.

– På 3 bryr vi oss inte om var du kommer ifrån, vad du heter eller vilken skola du har gått på. Vi letar efter drivna och kompetenta människor med personlighet. Vi anser att mångfald berikar vilket innebär att om din bakgrund skiljer sig från normen, ser vi det som någonting positivt och aldrig som en begränsning, säger Nicholas Högberg, vd på 3.

Totalt 100 tjänster kommer att tillsättas inom de närmaste månaderna. För att anmäla sig måste man vara kund hos 3 alternativt bli anmäld av någon som är det. Alla som anmäler sig garanteras en personlig anställningsintervju den 3 december. Anmälan görs på www.tre.se/jobbchansen

Personer som inte är 3-kunder är välkomna på 3s övriga rekryteringsdagar


För mer information, vänligen kontakta:
Kamran Alemdar, pr – och informationschef, 3
kamran.alemdar@tre.se
+46 735 33 78 64

Eller besök 3s nyhetsrum: http://www.mynewsdesk.com/se/tre/

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

PDF-dokument