Följ Tre Sverige

3 har byggt ut nätet runt Östhammar

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2013 08:50 CET

Mobiloperatören 3 bygger i rask takt ut sitt  nät. Nu har nordöstra Uppland och norra Roslagen fått förbättrad täckning och höjda datahastigheter.

Mobiloperatören 3 har byggt ut med 3G 900-teknik för bättre täckning och 4G-teknik för högre datahastigheter. Bland de platser som får tillgång till dessa förbättringar finns bland annat Hallstavik, Gimo, Forsmark, Lövstabruk, Andersbo, Harg, Haverö, Stavby, Bladåker och Östhammar.

-  Vi arbetar hela tiden med att förbättra vårt nät för våra nuvarande och tilltänkta kunder. Nu i år bygger vi runt 30 nya eller uppgraderade master varje vecka med modernare teknik för högre hastigheter och bättre täckning, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

Mobiloperatören 3 utsågs till Årets Operatör på Telekomgalan i januari 2012.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument