Följ Tre Sverige

3 kommunicerar stort med oväntad kärlekshistoria

Pressmeddelande   •   Apr 17, 2015 09:00 CEST

Mobiloperatören 3 satsar på att fånga företagskunder med en ny reklamfilm om kärlek och kommunikation. Reklamfilmssatsningen är företagets största någonsin och har regisserats av internationellt erkända Nacho Gayan som arbetar för Stink London.

Med en 90 sekunder lång kärleksfilm ska mobiloperatören 3 flirta med nya företagskunder. Berättelsen bygger på relationer, kärlek och ett avbrutet samtal och utspelar sig i olika tidsepoker under det senaste seklet. Tittaren får följa en mans krångliga och långa resa genom skyttegravar, krig och elände, i sin kamp för att nå fram till sin stora kärlek.

-Vi vill på ett emotionellt och underhållande sätt visa hur besvärligt det är när kommunikationen mellan människor krånglar. Små missförstånd, eller teknikstrul kan få stora konsekvenser. Företag har varken tid eller råd med krångel. Med filmen som är en del av en större kampanj vill vi få målgruppen att stanna till och reflektera över detta, säger Kalle Eliason, marknadschef 3 Företag.

Bakom reklamfilmen står produktionsbolaget Stink London och regissören Nacho Gayan, som tidigare har arbetat med internationella produktioner för bland andra Guiness och Audi. Filmen är en internationell produktion som filmats i Bucharest och färdigställts i Prag, Warszawa, Barcelona, Stockholm och London. Set designer var Ana Alvargonzales som även bygger miljöerna till Game of Thrones.

För att se filmen:

https://www.youtube.com/watch?v=inHRAMZQuFs&feature=youtu.be

Filmen kommer att visas på TV, SF Bio samt online.

Produktionsbolag: Stink London

Reklambyrå: INGO

Produktionsbolag: Stink Production

Regissör: Nacho Gayan

Mediabyrå: 3Kronor


För mer information vänligen kontakta:
Kamran Alemdar, pr- och informationschef 3 Sverige
Tel. 0735-33 78 64
kamran.alemdar@tre.se

Kalle Eliason, marknadschef 3 Företag

Tel: 0735 43 85 88

kalle.eliason@tre.se

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se