Följ Tre Sverige

3 lanserar 3Växel Webb

Pressmeddelande   •   Mar 18, 2013 09:10 CET

Måndagen 18 mars lanserar mobiloperatören 3 en uppdaterad mobil växel med ett helt nytt webbgränssnitt för 3Växel. Förbättringen innebär att användargränssnittet är likadant för alla typer av datorer och surfplattor vilket förenklar användandet mellan olika enheter.

Den 18 mars är 3s växel tillgänglig för macdatorer och surfplattor. Det som är unikt för 3s växel är att receptionisten kan lämna sin plats på arbetet men ändå vara inloggad och koppla samtal via mobilen, datorn eller en surfplatta oavsett var man befinner sig.

3Växel Webb lanseras med ett enhetligt användargränssnitt för alla skärmar det vill säga för PC, Mac, mobiltelefon och surfplattan. En administratör kan enkelt hantera växeln i en surfplatta eller dator. En telefonist kan svara och koppla samtal i dator, surfplatta eller smartphone och en användare kan enkelt göra sina inställningar från appen eller webben tack vare den nya designen och tillgängligheten.

– 3 har i dialog med våra kunder tagit fram ett helt nytt webbgränssnitt med många funktioner som syftar till att underlätta för användaren i vardagen. Till exempel har vi lagt mycket fokus på att hitta ett enkelt och smidigt arbetssätt för företagens telefonister. Det nya webbgränssnittet gör växeln är ännu mera användarvänlig och förenklar för receptionister som arbetar med flera olika enheter, säger Nicholas Högberg, vd på 3. 

I och med lanseringen av 3Växel Webb behövs ingen installation på datorn längre utan det enda som behövs är en webbläsare.

 För mer information om 3Växel Webb besök: https://3vaxel.tre.se. Nya guider för 3Växel Webb och 3Växel-appen finns här:http://www.tre.se/kundservice/3vaxel

För pressfrågor vänligen kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se