Följ Tre Sverige

3 lanserar abonnemanget 3Surf Duo – Abonnemanget med två eller fler SIM-kort

Pressmeddelande   •   Aug 23, 2011 08:59 CEST

Nu lanserar 3 abonnemanget 3Surf Duo för alla som har läsplatta eller mer än en telefon men som för den delen inte vill ha fler abonnemang. Med 3Surf Duo får användaren två SIM-kort med olika telefonnummer och det går att utöka antalet kort mot en extra avgift.

Med 3Surf Duo får användaren surfa 20 GB per månad med hastigheter upp till 32 Mbit/s och det går att ringa och skicka SMS med båda SIM-korten. Abonnemanget underlättar för användare av läsplattor vilka nu inte behöver ha tillgång till WiFi utan istället kan använda den fria surfen i telefonen. Det går även att använda SIM-korten i mobiltelefoner – perfekt för sambos eller för det lilla företaget.

 – I takt med att vi blivit mer mobila, bland annat genom läsplattornas intåg, har efterfrågan på abonnemang likt detta ökat och det känns otroligt roligt att nu erbjuda ett sådant.  Vi vill självklart att våra kunder ska kunna surfa i 3s snabba nät med både telefon och läsplatta utan krångel, säger Nicholas Högberg, vice vd, 3.

Vid tecknande av 3Surf Duo i 24 månader ingår valfri telefon, två simkort, hastighet upp till 32 Mbit/s och 20 GB att dela på mellan SIM-korten. Röstsamtal och sms är enligt prislistan för 3Surf-abonnemangen.

Abonnemanget 3Surf Duo kostar 399 kronor i månaden. Fler simkort kan köpas till en kostnad av 49 kronor i månaden.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument