Följ Tre Sverige

3 lanserar billig och trygg mobildata i Thailand

Pressmeddelande   •   Nov 21, 2013 08:36 CET

Inför vintern lanserar 3 nu billig mobildata i Thailand för alla som planerar att fira jul, nyår eller vinterlov där. Ett dagspass ger 20 MB data för 69 kronor och kontroll över kostnaden.

3s surfpass har redan blivit väldigt framgångsrika. De finns i två versioner. Surfpass Dag och Surfpass vecka. Dagpasset som innehåller 20 MB data får 3s kunder automatiskt när de börjar använda mobildata i ett pass-land. Veckopassen som innehåller 140 MB måste köpas via Mitt3. Om dataranson tar slut går det alltid köpa ett till dagspass.

Inför sommaren lanserades 3surfpass Europa för 49 kronor dagen eller 249 kr veckan och det gjorde stor succé bland semesterfirare som inte vågat använda mobildata tidigare på grund av höga priser. Det följdes av liknande Surfpass för Turkiet, USA, Kina och nu, för Thailand.

-  I somras kunde våra kunder för första gången använda mobildata ute i Europa utan att behöva oroa sig för kostnaden och gissa om det märktes att de gillade det! Därför är vi nu extremt stolta över att kunna erbjuda låga priser och samma trygghet även när de besöker Thailand, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

Ett dagpass innehåller i Thailand 20 MB data och kostar 69 kronor. Veckopasset innehåller 140 MB och kostar 345 kronor.  Förutom Thailand finns surfpass för Europa, Turkiet, Kina och USA.

3s Surfpass finns även för företagskunder men då med andra datamängder och andra priser.

Mer information om 3s Surfpass finns här:

https://www.tre.se/privat/kundservice/Abonnemang-faktura/Tjanster/3Surfpass/

För pressinformation var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se


Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se