Följ Tre Sverige

3 lanserar kontankortsapplikation för iPhone och Android

Pressmeddelande   •   Jul 01, 2011 08:42 CEST

Nu kan mobiloperatören 3s kunder ladda på sitt 3Kontant och 3Bredband Kontant via sms, iPhone- och Androidapplikation.

Applikationen för iPhone- och Androidmobiler heter 3Fyll på och ger 3s kontantkortskunder möjlighet att se sitt saldo, påfyllningshistorik och värdebevisens giltighet. Kunden lägger till de nummer som ska fyllas på och betalkortet som påfyllningen ska debiteras från.

- Många av våra kontantkortskunder äger idag en smartphone och vi vill därför underlätta tillgängligheten för dem med den här kontantkortsapplikationen säger, Nicholas Högberg, Vice vd på 3 Sverige.

Samtidigt lanserar 3 möjligheten att fylla på kontantkort via sms. Registrering av kontantkortsnummer och betalkort sker på www.tre.se/3fyllpa och SMS med kortkoder skickas till 72002. Vanlig sms-taxa tillkommer vid påladdning av kontantkort. Mobiloperatören 3s samarbetspartner för applikationen och SMS-påfyllning är SmartRefill.

För mer information eller ladda på ditt kort på www.tre.se/3fyllpa

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice vd, 3

Mobil: +46 (0)735-33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument