Följ Tre Sverige

3 lanserar kundservicebutik i Göteborg

Pressmeddelande   •   Apr 26, 2012 08:35 CEST

I höstas lanserade mobiloperatören 3 ett nytt koncept - 3ServiceCenter. Sveriges första akutsjukhus för mobiler och mobilt bredband. Nu öppnar 3 sitt andra servicecenter beläget i centrala Göteborg.

Imorgon, den 27:e april klockan 10 slås portarna upp för 3ServiceCenter på Kungsgatan 20 i centrala Göteborg. Mötesplatsen är till för både privat- och företagskunder som behöver service. Personalen hjälper kunder med samma frågor som kundservice på telefon gör som till exempel att komma igång med mobil eller modem, mjukaruuppgraderingar, faktura- och abonnemangsfrågor.

Det kommer även anordnas smartphone-utbildningar i lokalerna för 3s kunder. Förutom 3s teknikkunniga personal finns personer från Anovo på plats som lagar trasiga mobiltelefoner. Kunder kommer kunna få sina mobiler lagade medan de väntar. Öppettider för 3Servicecenter är: vardagar 10.00-18.00 och lördagar: 10.00-16.00.

–  Vi på 3 kämpar för nöjdare kunder. I takt med att fler och fler kunder köper smartphones har vi sett en efterfrågan på personlig service där våra kunder kan få hjälp med allt från fakturan till reparationer samt mer tekniskt avancerade frågor. Vårt servicecenter i Stockholm är en succé och eftersom vi har många kunder i Göteborg var det en självklarhet att även öppna ett servicecenter här, säger Anna Nordh, kundservicedirektör på 3.

Frågor från press och media vänligen kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument