Följ Tre Sverige

​3 lanserar nya företagsabonnemang

Pressmeddelande   •   Maj 20, 2015 09:31 CEST

Mobiloperatören 3 har tagit fram en ny portfölj för sina företagskunder som förenklar, ger mer mobiltelefoni och surf för pengarna samt förmånligare roamingpaket. Samtliga företagsabonnemang har numera fria samtal och sms i Sverige så nu är det endast datamängd som definierar abonnemangsstorleken. De nya abonnemangen har olika datapaket för olika surfbehov med en anpassad trappa som börjar på 1GB/mån och går hela vägen upp till 60GB/mån för storsurfaren.

Här finns det aktuella prislistorna och abonnemangen för företagskunder https://www.tre.se/foretag/Mobiltelefoni/abonnemang/

Då en del företag inte har behov av hårdvaror när de tecknar operatörsavtal, har 3 ändrat sin prissättning så att abonnemang utan hårdvara nu är mer konkurrenskraftigt prissatta. Något som 3 hoppas ska tilltala en ny typ av företagskunder.

– Vi har lyssnat på våra kunder och tagit till oss av nyttig feedback. Vi behövde skapa enklare och flexiblare företagslösningar som sätter kunden och dens behov i fokus och som förhoppningsvis gör det enklare och tryggare att välja 3 som företagsoperatör. Mindre krångel och mer tydlighet har varit nyckelord under framtagningsprocessen, säger Nicholas Högberg, vd på 3.

Företagskunder kan nu även addera tilläggstjänsten 3Total Europa till sitt abonnemang för 299kr/månad. Då får man 1GB surf, 500 samtalsminuter och 500 SMS i 35 europeiska länder varje månad. Fram till den 30 juni ingår 3Total Europa kostnadsfritt om man tecknar abonnemanget 3Företag 60 GB.  

För mer information och kontakt med Nicholas Högberg, kontakta: 
Kamran Alemdar, pr- och informationschef, 3 Sverige
E-post. kamran.alemdar@tre.se
Telefon. 0735 33 78 64

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se