Följ Tre Sverige

3 öppnar butik i nya Hornstulls Galleria i Stockholm

Pressmeddelande   •   Apr 26, 2013 09:02 CEST

Mobiloperatören 3 öppnar nu butik i Hornstulls nybyggda shoppingcenter på Södermalm i Stockholm och anställer tre nya personer till butiken.

Idag, fredagen 26 april, klockan 11 slår mobiloperatören 3 upp portarna på sin butik i nybyggda Hornstull. 3 har även anställt tre nya personer och interntrekryterat butikschefen. Förutom 3Butiken öppnar bland annat H&M, Indiska, Scorett och Akademibokhandeln butiker i det nya shoppingcentret.

- Vi är väldigt glada över att äntligen finnas på plats även här. Vi har väldigt goda erfarenheter av Södermalm och har länge letat efter ett bra läge för ytterligare en butik och det tycker vi att vi verkligen hittat här, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

3 har därmed 68 egna butiker från Malmö i söder till Gävle i norr.

För pressfrågor var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument