Följ Tre Sverige

3 öppnar sin första butik på Gotland

Pressmeddelande   •   Jun 23, 2014 07:00 CEST

I samband med renoveringen av Visby Galleria öppnar 3 en ny butik där. Öppningen är ytterligare ett steg i 3s satsning på Gotland, vilken inleddes år 2012. Hittills har mobiloperatören investerat 28 miljoner kronor för att förbättra täckning, hastighet och kapacitet över hela Gotland.

Den 24 juni slår 3 upp portarna till sin första butik på Gotland. Den kommer att ligga mittemot matbutiken Coop Extra i Visby Galleria.

− Läget mittemot en av Sveriges mest populära matbutiker ser vi som alldeles utmärkt. 3 har investerat i mobilnätverket på Gotland sedan år 2012 så en butik på ön var ett naturligt nästa steg för oss. Gotland är en viktig region och vi ska leverera maximal täckning till gotlänningarna. Samtidigt ska vi bibehålla samma höga kvalitet året runt – även under folkintensiva perioder såsom turistsäsongen, säger Niklas Svensson, butikschef, 3 Sverige.

Renoveringen av Visby Galleria innebär att den får en genomgående yttre och inre upputsning. Gallerian kommer att innehålla ett stort utbud av butiker och restauranger. Tanken är att skapa en mötesplats och erbjuda en komplett shoppingdestination så att gotlänningarna slipper åka in till fastlandet för att handla. Invigningen beräknas kunna ske hösten 2014 och initialt räknar gallerian med cirka 2 miljoner besökare.

År 2013 förstärkte 3 mobilnätet inför Almedalen med åtta nya 3- och 4G-master i Visby. Totalt under året investerades 28 miljoner kronor för att förbättra täckning, hastighet och kapacitet över hela Gotland.  Nu kommer 3 satsa stort på att kommunicera den lokala känslan. I samband med butiksöppningen kommer det till exempel finnas specialerbjudanden som bara gäller i 3butiken i Visby Galleria. Bland annat kommer kunder kunna spara 2 400 kronor på 3s bästa mobiler till fast pris.


För mer information, vänligen kontakta:
Niklas Svensson
Butikschef
Mobil: +46 (0)73 533 77 91
E-post: niklas.svensson@tre.se

Eller besök vårt nyhetsrum:
http://www.mynewsdesk.com/se/tre/


Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

PDF-dokument