Följ Tre Sverige

3 släpper in sina kunder i företagsledningen

Pressmeddelande   •   Nov 26, 2010 08:41 CET

Mobiloperatören 3 fördubblar sin ledningsgrupp genom att utöka den med sju kunder. Från och med idag kan 3s kunder ansöka om en plats i företagets ledning, där de kommer att vara med och välja ut vilka löften som 3 kommer att ge sina kunder 2011.

Genom att utöka ledningsgruppen vill 3 skapa inflytande i beslut och frågor för dem som berörs allra mest – kunderna. De som väljs ut kommer att ingå i en expertgrupp som under hela 2011 kommer att arbeta tillsammans med företagsledningen i beslutsprocesser och frågor som berör kundlöften gällande allt från produkterbjudanden till service.  Startskottet går den 7 december då den nya sammanställningen möts för första gången på 3s huvudkontor i Stockholm.

– Vi har alltid varit noga med att sätta kunderna främst. Därför är vi väldigt glada över att kunna visa att vi menar allvar genom att inkludera kunderna i ledningsgruppen. De är vår viktigaste tillgång och de sitter på ovärderlig kunskap och erfarenheter som vi vill ta del av, säger 3s koncernchef Peder Ramel.

Att sätta kunderna i en direkt beslutsfattande position för ett så stort företag som 3 är unikt i Sverige. Företaget har drygt 1200 anställda i Sverige. I 3s ledningsgrupp återfinns bland annat näringslivstoppar som företagets koncernchef Peder Ramel, årets Ung Chef-vinnare och vice vd Nicholas Högberg samt Charlotta Lundberg, direktör för kundservice och lojalitet som i år blev utsedd till en av Framtidens Kvinnliga Ledare.   

– Vi vill hitta en mix av kunder som även speglar vår kundbas, därför tror vi på att göra anmälningsprocessen så öppen och tillgänglig som möjligt. Man ska kunna nominera sig själv eller en vän som man anser vara passande för uppdraget. Det enda kravet är att man är privat- eller företagskund hos 3, säger Charlotta Lundberg, 3s direktör för kundservice och lojalitet.

3 har tidigare låtit sina kunder vara med och påverka företagets verksamhet. 2009 lät mobiloperatören sina kunder välja vem som skulle få anställning på företagets kundservice med rekryteringskampanjen Din Kundservice.

De sju platserna kommer att tillsättas genom att kunderna själva anmäler och motiverar sitt intresse på www.tre.se/kundservice. Anmälningsprocessen är öppen till den 1 december och uppdraget sträcker sig över hela 2011.

För högupplösta pressbilder, besök www.flickr.com/photos/3bilder


För mer information kontakta:

Charlotta Lundberg, Direktör för kundservice och lojalitet på 3
Mobil: +46 (0)735-33 75 00
E-post: charlotta.lundberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, PR- och informationschef 3
Mobil: +46 (0)735-337 404
E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 25 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.

Bifogade filer

Word-dokument