Följ Tre Sverige

3 stöttar svensk ungdomshockey

Pressmeddelande   •   Dec 20, 2012 09:41 CET

I ett samarbete med fem stora svenska ishockeyklubbar har 3 bidragit med 385 000 kronor till deras ungdomsverksamheter. Det har skett genom att mobiltelefonoperatören efterskänkt inträdesavgiften för nya kunder.

Under 2011-2012 har kunder som tecknat abonnemang hos 3 kunnat skänka inträdesavgiften till sin lokala ishockeyklubbs ungdomsverksamhet. Samarbetet har omfattat klubbarna AIK Ishockey, Linköping Hockey Club, Frölunda Hockey Club, Färjestad Bollklubb samt Malmö RedHawks.

De totalt 385 000kronorna som 3 bidragit med har möjliggjort för klubbarna att köpa in allt från vikter, maskiner, gymnastikmattor till medicinbollar, en sargavdelare för de yngre spelarna, ett ungdomsgym samt en ny skotthall. Den klubb som fick in mest pengar var AIK som kunde köpa utrustning och material för 117 000 kronor till sina ungdomar.

-  ­Vi tycker det är viktigt för ungdomar att få utvecklas inom sitt intresse. Tusentals 3-abonnenter har valt att skänka sin startavgift till den klubb de stödjer och det är oerhört kul att se att vårt samarbete ger resultat och vi ser fram emot att se fler ungdomssatsningar i framtiden, säger Nicholas Högberg, VD för 3.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument