Följ Tre Sverige

3 Sverige inleder samarbete med Beats by Dr. Dre

Pressmeddelande   •   Jun 11, 2014 06:30 CEST

Mobiloperatören 3 ingår partnerskap med Beats by Dr. Dre. Företaget tillverkar världskända hörlurar och har grundats av hip-hopstjärnan Dr. Dre samt musikproducenten och entreprenören Jimmy Iovine.

Partnerskapet mellan 3 Sverige och Beats by Dr. Dre avser hörlurar och högtalare. Samarbetet är exklusivt, vilket innebär att 3 är den enda mobiloperatören som samarbetar med Beats på den svenska marknaden. Genom en abonnemangsfinansiering kommer 3s kunder kunna få Beats-hörlurar och högtalare vid köp av en ny mobil. Utöver Beats har 3 ett nära samarbete med musikbranschen, olika artister samt musiktjänsten Deezer. I och med samarbetet kan 3s kunder nu få ett komplett musikpaket i mobilen med stora datamängder, förmånliga priser och en överlägsen ljudupplevelse.

– Tillsammans med Beats vänder vi oss till en målgrupp bestående av kräsna musikkonsumenter. 3 storsatsar inom musikområdet och bra hörlurar samt högtalare är ett logiskt nästa steg. Hos oss blir de livsstilsprodukter och del av en upplevelse då vi kan erbjuda en hel oas av musik via mobilen. Vi föll för just Beats eftersom det är ett trendsättande, progressivt och branschledande företag, med två av musikvärldens tyngsta profiler bakom rodret, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

För mer information, vänligen kontakta:
Nicholas Högberg, VD, 3 Sverige
Mobil: +46 (0)735-33 7190
E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Eller besök 3s nyhetsrum:
http://www.mynewsdesk.com/se/tre/


Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

PDF-dokument