Följ Tre Sverige

3 tog silver när Sveriges bästa arbetsplats korades

Pressmeddelande   •   Mar 20, 2015 09:03 CET

På torsdagskvällen annonserade Great Place to Work den årliga listan över Sveriges bästa arbetsplatser och mobiloperatören 3 placerade sig på en andraplats i kategorin ”stora organisationer”. Kategorin innefattar företag med 250 eller fler medarbetare och andraplatsen innebär att 3 klättrade fem placeringar från förra årets sjundeplats. Förstaplatsen knep byggteknikföretaget Hilti.

- 3 är ett levande bevis på att medarbetartrivsel och resultat går hand i hand. Att ha motiverade medarbetare är en del av vår affärstrategi och den här utmärkelsen visar att vårt aktiva kulturarbete tas emot väl av medarbetarna. Det gör mig riktigt stolt, säger Nicholas Högberg, vd 3 Sverige.


Utmärkelsen Great Place to Work delas årligen ut och bygger på en medarbetarundersökning där de anställda får berätta hur de upplever sin arbetsgivare. Kriterier som trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap bedöms. Även företagens kulturprofil bedöms och ligger till grund för slutbetyget.

- Jag är otroligt glad över den här utmärkelsen som visar att vår satsning på att bygga en stark företagskultur ger resultat. Jag är övertygad om att när man tycker att det är kul att gå till jobbet presterar man bättre, säger Mattias Segelmark, personaldirektör på 3 Sverige.

För mer information samt kontakt med Nicholas Högberg eller Mattias Segelmark, vänligen kontakta:
Kamran Alemdar, pr- och informationschef 3 Sverige
Tel. 0735-33 78 64
kamran.alemdar@tre.se

Eller besök 3s nyhetsrum: http://www.mynewsdesk.com/se/tre/

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

PDF-dokument