Följ Tre Sverige

3 vann pris för bästa inhousebyrå

Pressmeddelande   •   Feb 16, 2011 14:20 CET

Dagens Media och Arkitetkopia bjöd igår kväll in till galafest på Berns för att kora de bästa inhousebyråerna. Mobiloperatören 3 vann priset "bästa expo" för en slagkraftig vepa som hängde uppe under kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop.

Igår höll Dagens Media och Arkitektkopia galafest på Berns i Stockholm för att kora vinnarna i tävlingen Inhouse. Det var totalt 145 anmälda bidrag och vinnare utsågs i fem olika kategorier.

Mobiloperatören 3 vann första pris i kategorin "bästa expo" för idéarbetet och produktionen av den vepa som hängde utanför 3Butiken Kungsgatan under kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop. Motiveringen för bästa expo löd ”Enkel och slagkraftig kidnappning av årets största folkfest. Hurra, hurra, hurra”.

 – Det är fantastiskt kul att vår lilla kupp blivit uppmärksammad och uppskattad. Är man på rätt plats vid rätt tid och med rätt budskap så kan man få stor effekt även med små medel. Och det lär komma mer. Vår interna reklambyrå håller hög klass och är full av idéer, säger Andréas Sjölander, CD/Copy på 3.

Tanken bakom tävlingen Inhouse är att prisbelöna det arbete som utförs av inhousebyråerna, vilka i regel inte får samma uppmärksamhet som fristående byråer.

Bilder:

Nedladdningsbara bilder på vepan och 3s inhousebyrå finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/ eller www.tre.se/marknadsmaterial   Användarnamn: press Lösenord: press

För mer information var vänlig kontakta:

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 27 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.

Bifogade filer

Word-dokument