Följ Tre Sverige

3s Gina Azaric en av Sveriges bästa marknadschefer

Pressmeddelande   •   Okt 23, 2009 09:27 CEST

3s chef för privatkunder Gina Azaric har utsetts till Sveriges bästa marknadschef inom telekomsektorn av tidningen Resume.

Gina Azaric mottog utmärkelserna vid en Gala på Berns i Stockholm.

- Det är enormt hedrande att Gina får det här priset eftersom det inte bygger på tyckande utan på att vi har det bästa uppmätta resultatet och det är hela 3s marknadsavdelning samt vårt sätt att arbeta på som belönas, säger 3s Vice VD Nicholas Högberg.

- Enormt roligt. Vi har länge känt att vi varit framgångsrika i det vi gjort och det är enormt roligt att få en sådan här bekräftelse på det. Nu firar vi med champagne för hela avdelningen, säger Gina Azaric.

Varje år korar tidningen Resumé tillsammans med undersökningsföretaget Nepa Sveriges 101 bästa marknadschefer. Utmärkelsen bygger på mätta resultat, konkret på hur de undersökta varumärkenas erinran har utvecklat sig mellan hösten 2008 och våren 2009. Förändringen har sedan satts i relation till reklaminvesteringarna under samma period. Vinnare i varje kategori är den som på det mest kostnadseffektiva sättet ökat sitt varumärkes reklamerinran.

101 marknadschefer var nominerade i 14 olika kategorier om priset som Sveriges Bäste Marknadschef 2009.

För mer information kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

3-gruppen är världens ledande operatör av 3G och Mobilt Bredband med drygt 25 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison-Whampoa Limited (60%) och Investor AB (40 %). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3G-nät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.