Följ Tre Sverige

3s Katarina Berg vann priset för hälsobefrämjande ledarskap på Kompetensgalan

Pressmeddelande   •   Mar 18, 2010 08:55 CET

3s personaldirektör Katarina Berg vann priset för Hälsobefrämjande ledarskap på den årliga Kompetensgalan som tidningen Chef arrangerar.

Onsdagen den 17 mars 2010 arrangerades Kompetensgalan av tidningen Chef på Grand Hotel i Stockholm - där priser delades ut i sex olika ledarskapskategorier. Årets vinnare i kategorin hälsobefrämjande ledarskap är Katarina Berg, personaldirektör på 3. Katarina Berg vann kategorin för att hon lyckats höja statusen på hälsofrågor och skapa fantastiska resultat inom området. Under Katarina Bergs tid på 3 har sjukfrånvaron sjunkit ifrån 17 procent till 3 procent.

­­– Jag har den stora lyckan över att vara chef över Sveriges bästa HR-avdelning och vill därför lyfta fram mina närmaste kollegors ovärderliga arbete i att göra 3 till ett friskt och lönsamt företag, säger Katarina Berg.

Prisets syfte var att belöna en chef som målmedvetet integrerat en hälsobefrämjande strategi i företaget.  Personen skall framgångsrikt ha implementerat hälsobefrämjande metoder i företaget och kunnat visa på lyckad praktik kopplad till ökad produktivitet.

2009 utsågs Great Places To Work mobiloperatören 3 till en av Sveriges bästa arbetsplatser. 3 har även utsetts av Veckans Affärer till en av Sveriges bästa arbetsplatser för kvinnor.

Bilder:

Nedladdningsbara bilder på Katarina Berg finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/

För mer information var vänlig kontakta:

Katarina Berg, Personaldirektör, 3
Mobil: +46 (0)735-337 110
E-post: katarina.berg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3
Mobil: +46 (0)735-33 74 04
E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 25 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.