Följ Tre Sverige

3Surfpass ger billigare data i Europa till alla kunder

Pressmeddelande   •   Dec 05, 2012 10:00 CET

Mobiloperatören 3 lanserar idag 3Surfpass som automatiskt ger alla 3s kunder billigare data i hela Europa.

Nu lanserar 3 ett nytt pris på mobildata inom Europa som gör att ingen 3kund längre behöver oroa sig för att dra på sig okontrollerat höga kostnader. Men 3Surfpass gäller ett standardpris upp till ett tak, för privatkunder 49 kronor per dag och upp till 20 MB. Om en kund sedan gör av med hela datamängden under dagen finns det möjlighet att fylla på med ytterligare 20 MB för 49 kronor. För företagskunder är priset 79 kronor per dag och datamängden 50 MB.

Alla kunder hos 3 kommer automatiskt att få tillgång till 3Surfpass, det betyder att man inte behöver göra et aktivt val för att slippa oroa sig över datakostnader ute i Europa.

De länder som ingår är alla EUs medlemsländer, länder som är med i EES samt Schweiz. Dessutom ingår Martinique, Guadeloupe, Reunion och Franska Guyana.

Mer information om 3Surfpass finns på www.tre.se/3surfpass

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument