Följ Tre Sverige

3Växel lanserar IP-telefoni från Aastra

Pressmeddelande   •   Mar 24, 2014 08:00 CET

3Växel erbjuder nu företag fasta IP-telefoner från Aastra. Telefonerna går att använda från hela världen utan ökade samtalskostnader och abonnemangen kan kombineras med mobil och softphone.

3Växel är en helt molnbaserad telefonilösning för företag som enkelt kan anpassas genom att användaren väljer de funktioner som passar företagets verksamhet. Nu lanseras även fasta IP-telefoner från Aastra i 3Växel vilket ger kunderna möjlighet att välja mellan att använda mobil, softphone eller fast IP-telefon i 3Växel.

-  Vi tror att de flesta i växeln kommer att ha mobiltelefoner men de fasta IP-telefonerna gör att vi får ett bredare erbjudande. Vi kan möta fler behov och härigenom kan ta fler affärer, säger Örjan Sandahl, ansvarig 3växel.

På ett abonnemang ges valmöjligheten att bara använda fast IP-telefon eller att använda mobil, softphone och fast IP-telefon parallellt. Samma telefonnummer fungerar till alla enheter.

De fasta IP-telefonerna ansluts med internetanslutning vilket gör 3Växel möjlig att använda från hela världen. Samtalskostnaden är densamma som om man ringde från Sverige oavsett var man befinner sig i världen och fria samtal gäller alltid inom företaget.

Aastras telefoner är användarvänliga och går att använda direkt då telefonerna konfigureras automatiskt när de ansluts. Säkerheten är hög då användaren enkelt kan logga in och ut ur telefonen med sitt 3Växel-konto.

3 lanserar två fasta IP-telefoner från Aastra:  Aastra 6731i och Aastra 6737i.

Aastra är världsledande på plattformar för telefoni inom alla kundsegment och en global ledare inom affärskommunikation.

För mer information vänligen kontakta:

Örjan Sandahl, ansvarig 3Växel

Tel: 0735-337182, orjan.sandahl@tre.se

Robert Stahre, ansvarig affärsutveckling Aasta

Tel:  08 – 568 670 59, robert.stahre@aastra.com

Eller besök vårt nyhetsrum:

http://www.mynewsdesk.com/se/tre/


Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se