Följ Tre Sverige

Årets julklappsmobil är rosa eller lila

Pressmeddelande   •   Dec 17, 2008 11:06 CET

Färgglada mobiler är det som säljer i årets julhandel och allra bästa säljer lila och rosa modeller. Det visar statistik från mobiloperatören 3.

Fjärde kvartalet innebär alltid rekordförsäljning av nya mobiler och det här året ser inte ut att bli något undantag. Och som vanligt är det de mera prisvärda modellerna som säljs med kontantkortsabonnemang som står för den stora ökningen.

Vi på 3 har tjuvtittat lite i vår försäljningsstatistik och kan redan nu avslöja vad det är som tomten troligen kommer att ha i säcken i år.

Det blir med största sannolikhet en färgglad mobil. Rosa och lila är det hetaste färgerna och få saker är lika iskalla som svart och silver. De tre verkliga storsäljarna visar detta. De är:

• Samsung Soul B, en musikmobil med tyngd och gedigen känsla som finns i rosa, lila och grått. Den levereras dessutom förladdad med Darins nya album "Flashback".

• Sony Ericsson W595. En smidig liten musikmobil som kommer i blått, vitt med röda detaljer och djungelgrått med grönt.

• Sony Ericsson K770 som varit 2008 års absoluta favoritmobil och finns i ett antal läckra färger som rosa, lila, koppar, grått, brunt och svart.

Mobilbilder:
Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/ eller
www.tre.se/marknadsmaterial Användarnamn: press Lösenord: press

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg
Mobil: +46 (0)735-333 190
E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3
Mobil: +46 (0)735-33 74 04
E-post: erik.hornfeldt@tre.se

3-gruppen är världens ledande operatör av 3G och Mobilt Bredband med drygt 19 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison-Whampoa Limited (60%) och Investor AB (40 %). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3G-nät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.