Följ Tre Sverige

Årets Operatör 3 förbättrar täckningen i Scandinavium inför Göteborg Horse Show

Pressmeddelande   •   Feb 21, 2012 08:50 CET

Lagom till Göteborg Horse Show i helgen har mobiloperatören 3 byggt extra mobilnät med förbättrad kapacitet och ökade datahastigheter inne i Scandinavium.

- Vi arbetar hela tiden med att förbättra vårt nät. Vi bygger nya master och uppgraderar de vi har till modernare teknik med högre hastigheter, säger Peder Ramel, koncernchef på 3.

Inför den kommande helgens ryttartävlingar Göteborg Horse Show har 3 nu förbättrat sitt nät inne på Scandinavium, detta för att fler åskådare ska kunna använda sina smartphones och mobilt bredband utan att behöva uppleva någon trängsel i nätet eller störd mottagning.

I början av 2012 har 3 närmare 200 nya master under byggnation och installation på olika platser i landet och kommer att rapportera så snart de är klara att börja användas.

Mobilbilder:

Nedladdningsbara bilder finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/

För mer information var vänlig kontakta:

Peder Ramel, VD

Mobil: +46 (0)735-333 023

E-post: peder.ramel@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument