Följ Tre Sverige

Bonnier Tidskrifter väljer 3 som sin mobiloperatör

Pressmeddelande   •   Sep 26, 2012 09:26 CEST

Bonnierkoncernens dotterbolag Bonnier Tidskrifter väljer 3 som sin nya mobiloperatör. Affären omfattar cirka 500 nya företagsabonnemang och växellösningen 3Växel Max.

Bonnier Tidskrifter som bland annat ger ut tidskrifterna Damernas Värld, Veckans affär och Teknikens värld har ingått ett abonnemangsavtal med mobiloperatören 3. Avtalet innefattar även växellösningen 3 Växel Max som ger Bonnier Tidskrifter komplett växelfunktionalitet helt utan investering i hårdvara eller fysisk installation i lokalerna.

Vi har sedan tidigare en mobil växellösning men valde 3 eftersom det var ett prisvärt alternativ. Vi fick även en bra upplevelse av deras moderna växellösning, säger Renée Kiebler, IT-chef på Bonniers Tidskrifter.

Den mobila växeln 3Växel Max är anpassad för företag med behov av full växelfunktionalitet som t.ex. flera svarsgrupper med IVR (talsvar) för att enkelt kunna koppla kundsamtal till rätt avdelning. Alla medarbetare kan enkelt sköta växeln från sina mobiler och från sina datorer genom ett användarvänligt gränssnitt.

-  Vi är stolta över att Bonniers Tidskrifter valt oss som operatör. Det är ett bevis på att vi är ett prisvärt alternativ och har en modern mobil växel, säger Nicholas Högberg, vd på 3 Sverige.

Mobiloperatören 3 utsågs till Årets Operatör på Telekomgalan i januari 2012. 3s nät är dessutom Sveriges bästa för data och mobilt bredband de senaste fem åren enligt tidningen Mobils stora årliga tester. Ingen av de andra operatörerna har haft lika bra täckning eller kommit upp i samma höga hastigheter.

Om 3Företag
Inom 3s företagsverksamhet levereras produkter och tjänster för mobila kommunikationstjänster som ger förbättrad tillgänglighet, rörelsefrihet och kontroll, och därigenom bidrar till att öka organisationens eller företagets konkurrenskraftighet på marknaden. 3 förenklar för företagen.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument