Följ Tre Sverige

​Cecilia Eriksson ny HR-direktör på Tre

Pressmeddelande   •   Apr 30, 2020 11:00 CEST

Cecilia Eriksson, ny HR-direktör på Tre Sverige

Cecilia Eriksson blir ny HR-direktör på Tre Sverige. Hon kommer närmast från rollen som global HR-direktör på Tobii. Cecilia tar plats i Tres ledningsgrupp och tillträder sin nya roll den 4 maj.

- Vi är mycket glada att välkomna Cecilia till Tre. Cecilia har relevanta erfarenheter från bolag inom tech- och tjänstesektorn. Hennes kompetens inom HR i kombination med hennes erfarenhet av affärsnära roller blir viktig i vårt fortsatta arbeta att utveckla både vår företagskultur och vår affär, säger Haval van Drumpt, vd för Tre.

Cecilia kommer närmast från rollen som global HR-direktör på det svenska eye-tracking-bolaget Tobii där hon byggt upp och utvecklat HR-organisationen under de senaste åtta åren. Innan dess har hon haft konsultativa och affärsnära roller inom HR och organisationsutveckling på på bland annat Academic Work och PwC.

- Jag har alltid gillat Tre, det finns en bra energi i varumärket och jag har hört mycket gott om den positiva stämning och kultur som finns på Tre. Jag känner mig väldigt entusiastisk inför att få vara del av Tres resa och att fortsatta arbetet att göra Tre till en av landets absolut mest attraktiva och bästa arbetsplatser, säger Cecilia Eriksson, tillträdande HR-direktör på Tre.

Cecilia tillträder den 4 maj och kommer ingå i Tres ledningsgrupp.

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.