Följ Tre Sverige

Danny Saucedo lider av post-production blues i Tres nya höstkampanj

Pressmeddelande   •   Okt 16, 2017 10:24 CEST

Danny Saucedo i 3s senaste reklamkampanj

I höstens stora kampanj släpper operatören Tre en serie reklamfilmer i sju delar med en av stjärnorna från förra årets Så mycket bättre - Danny Saucedo. I filmerna får tittarna följa Danny i hur han hanterar sin tillvaro nu när det är dags för årets nya artister att inta Så Mycket Bättre-huset på Gotland. Danny gör det med en gnutta förnekelse, lite mani och något tveksamt beslut. 

– Vi ville skapa en kampanj som sticker ut, driver liking och förhoppningsvis underhåller reklamtrötta svenskar. Danny har visat upp en härlig självdistans och humor under processen, som vi tror kommer att tilltala vår målgrupp, säger Tres marknadschef Victoria Appelqvist.

Danny Saucedo är Tre-kund sedan tio år tillbaka, så det finns en naturlig koppling och relation mellan operatören och artisten.

– Samarbetet, idén och upplägget med Tre i samband med Så Mycket Bättre kändes givet. Jag har haft Tre sedan 2007 och när kampanjen presenterades för mig kände jag att det kan vara en kul grej att få driva lite med mig själv och programmet, säger Danny Saucedo i en kommentar.

Konceptet har skapats av Tres inhousebyrå och kommer att vara dragloket i operatörens sponsorskap av årets säsong av Så Mycket Bättre i TV4.

– Det känns som att vi har hittat en spännande balans i vårt uttryck – hur vi kombinerar Dannys följetång med de kommersiella budskapen som fri surf på musikstreaming och hur vi lyfter attraktiva erbjudanden varje vecka under kampanjperioden, säger Kristian Lundman, byråchef för Tres inhousebyrå.

Kampanjen inleds idag inför säsongens premiäravsnitt av Så mycket bättre den 21 oktober och kommer att pågå i sju veckor i TV, digitalt, print och socialt. Dannys kamp kan följas i sin helhet på tre.se och vid sidan av kampanjen kommer den självutnämnde experten Danny även ge årets deltagare sina egna Så Mycket Bättre-tips varje vecka via Tres Facebook- och Instagram-sidor.

Se första avsnittet i kampanjen https://youtu.be/TmkV1L-S5ro

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se