Följ Tre Sverige

Darin, Kim Cesarion och Marlene samarbetar med 3

Pressmeddelande   •   Apr 28, 2014 10:10 CEST

Idag lanseras mobiloperatören 3s nya reklam. Syftet är att stärka 3s position inom musik, lyfta samarbetet med den webbaserade musiktjänsten Deezer och samtidigt informera om aktuella erbjudanden. Till sin hjälp har 3 anlitat artisterna Darin, Kim Cesarion och Marlene, som uppträder i en reklamfilm vardera.

3s nya reklam består av tre olika delar där Darin, Kim Cesarion och Marlene uppträder. Den kommer att sändas i sju veckor, fram till den 16 juni, och parollen är ”Därför ska du välja 3”. Musiken i reklamfilmerna kommer även att finnas tillgänglig på musiktjänsten Deezer.

−  Vi är mycket stolta över att Darin, Kim Cesarion och Marlene representerar 3. Musik har alltid varit viktigt för 3 som bolag. I och med samarbetet tar vi ett nytt och spännande grepp om vår musikposition. Samtidigt har vi möjlighet att informera om våra förmånliga priser på Deezer för 3-kunder. Tecknar kunder ett nytt abonnemang eller köper en 3-mobil ingår till exempel en kostnadsfri testperiod av musiktjänsten, säger Gina Azaric, Marknadschef Privatkunder, på 3.

Reklamen kommer att sändas i TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Discovery, MTV, TLC, Comedy Central, TV4 Play, TV3 Play och Kanal 5 Play. Den kommer även att finnas på YouTube och PlayAd.

För mer information, vänligen kontakta:
Gina Azaric, Marknadschef Privatkunder, 3 Sverige
Tel: +46 (0) 735 33 71 68, gina.azaric@tre.se

Eller besök vårt nyhetsrum:
http://www.mynewsdesk.com/se/tre/


Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 10 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

PDF-dokument