Följ Tre Sverige

Diana Orving och 3 i designsamarbete

Pressmeddelande   •   Mar 01, 2010 09:18 CET

I samband med modeveckorna så introducerar 3 ett samarbete med designern Diana Orving. Hon och 3 har tagit fram ett exklusivt designat mobilfodral som bara säljs tillsammans med Sony Ericsson W995.

Diana Orvings bana som designer började redan år 2000, då hon 15 år gammal började sälja egentillverkade plagg i designbutiker i Stockholm. Hon uppmärksammades redan då för sin förmåga att skapa avancerat skurna plagg som var speciella men samtidigt lättburna. Idag är hon inte bara ett designnamn i Sverige utan hennes kollektioner säljs sedan 2007 även i London, Paris, USA och Japan.

-Mode och mobiler hänger tätt ihop och att göra ett samarbete som mobiloperatör tillsammans med modeskapare har tidigare inte gjorts på den svenska marknaden. Dessutom så ger samarbeten med svenska designers oss möjligheten att utveckla både mobilen och tjänsterna i rätt rikting. Vi gillar ju att vara först på 3, säger Gina Azaric, marknadschef för konsument på 3.

3s samarbete med Diana Orving är också i samarbete med Sony Ericsson och det är tillsammans med den rosa Sony Ericsson W995 som det designade mobilfodralet ingår.
Sony Ericsson W995 är en mobil som erbjuder mycket nöje. Mobilen är försedd med alla tänkbara finesser för att du ska kunna njuta av den bästa underhållningen oavsett vart du befinner dig. Walkman-spelare, 8,1-megapixelkamera, Turbo3G Pro och WiFi är bara några av de funktioner du hittar under det nätta och smakfullt designade skalet.

Erbjudandet
Köp en Sony Ericsson W995 så bjuder vi på Diana Orvings specialdesignade
mobilfodral. Mobilen får du på köpet med 3Abonnemang 399 kr/mån.
Erbjudandet finns att köpa i alla 3s säljkanaler.


Mobilbilder
Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder.
Användarnamn: press Lösenord: press

Kontaktpersoner på 3
Gina Azaric, Marknadschef Konsument
Mobilnr: +46 (0)735-337168
Mail: gina.azaric@tre.se

Anna Larsen, PR och Kommunikation, Marknad
Mobilnr:+46 (0)735-337072
Mail: anna.larsen@tre.se

Om 3
3gruppen är världens ledande operatör av mobila bredbandsnät och mediatjänster med drygt 19
miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kongbaserade
HutchisonWhampoa Limited (60 %) och Investor AB (40 %). 3 Skandinavien har även en licens att
driva 3Gnät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.

Om 3
3 är den världsledande mobiloperatören på 3G och mobilt bredband med mer än 25 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Investor AB (40 %) och Hutchison Whampoa Ltd (60 %). 3 Skandinavien har också en licens att driva 3G-nät i Norge.