Följ Tre Sverige

Exklusivt erbjudande för 3-kunder – Mobiloperatören 3 erbjuder TV4 fritt i sommar

Pressmeddelande   •   Jul 06, 2011 11:22 CEST

Lagom till semestertid och fram till den sista september kan 3-kunder med smartphones se TV4 kostnadsfritt i mobiltelefonen. Allt kunden behöver göra är att ladda ned applikationen 3Mobil-TV.

Nu kan alla 3-kunder med smartphones se TV4 fritt hela sommaren fram till den sista september. Även datakostnaden ingår. Applikationen 3Mobil-TV kan laddas ned via m.tre.se eller direkt i App Store och Android Market. Applikationen är samma som används vid premiumtjänsten 3Mobil-TV.

Övriga TV4-kanaler så som TV4 Sport, TV4 + med flera, kräver att kunden abonnerar på tjänsten.

- Det känns så roligt att få ge den här sommarpresenten till våra kunder. Det är bara att ladda ned appen, lägga sig i hängmattan och sen njuta av allt från Nyhetsmorgon till Sommarkrysset, säger Nicholas Högberg, vice vd, 3.

För information om tjänsten vänligen besök tre.se, Planet3 eller ring vår kundtjänst 020-333333.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice vd, 3

Mobil: +46 (0)735-33 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Linda Kardell, PR-ansvarig, 3

Mobil: +46 (0)735-33 70 75

E-post: linda.kardell@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument