Följ Tre Sverige

Fem nya jobb till Eskilstuna när 3 öppnar ny butik

Pressmeddelande   •   Nov 16, 2012 08:58 CET

Mobiloperatören 3 öppnar nu sin andra butik i Eskilstuna och anställer fem personer.

Mobiloperatören 3, som varit de senaste årens stora vinnare på den svenska marknaden, öppnar sin andra butik i Eskilstuna och anställer fem personer. 3Butiken som ligger i Tunapark Köpcentrum slår upp sina dörrar idag.

- Vi är väldigt glada över att äntligen finnas på plats även här. Vi har väldigt goda erfarenheter av Eskilstuna och har länge letat efter ett bra läge för en andra butik och det tycker vi att vi verkligen hittat här, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

3 har därmed 68 egna butiker från Malmö i söder till Gävle i norr.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, VD

Mobil: +46 (0)735 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument