Följ Tre Sverige

Fem nya jobb till Karlstad när mobiloperatören 3 öppnar ny butik i Bergvik

Pressmeddelande   •   Okt 05, 2012 09:03 CEST

Mobiloperatören 3 öppnar nu sin andra butik i Karlstad och därmed skapas fem nya jobb.

Mobiloperatören 3, som varit de senaste årens stora vinnare på den svenska marknaden, öppnar sin andra butik i Karlstad. 3Butiken som ligger i Bergvik Köpcentrum och slår upp sina dörrar idag.

-  Vi är väldigt glada över att äntligen finnas på plats även här. Vi har väldigt goda erfarenheter av karlstadsborna och av Värmland och har länge letat efter ett bra läge för en andra butik. Det tycker vi att vi verkligen hittat här, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

I 3s nya butik arbetar fem personer, förutom butikschefen tre heltidsanställda och en på deltid.

3 har nu 66 egna butiker från Malmö i söder till Gävle i norr.

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, VD, 3

Mobil: +46 (0)735 71 90

E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

 

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument