Följ Tre Sverige

Följ dina vänner på Facebook® via sms

Pressmeddelande   •   Jun 01, 2011 12:44 CEST

Från och med idag erbjuder 3 som enda mobiloperatör i Sverige Facebook-aktiviteter via sms.

Förutom att se andras aktiviteter kan Facebook-användaren kommentera och uppdatera sin status. Du ställer själv in vilken typ av aktiviteter som ska skickas via sms. 3 är den enda mobiloperatör i Sverige som erbjuder Facebook-aktiviteter via sms.

- Vi strävar hela tiden mot att förbättra våra kunders användarupplevelse och tillgång till de senaste och mest populära tjänsterna och vi tror därför att Facebooks sms-tjänst kommer bli populär, säger Björn Hylta produktansvarig på 3 Sverige. 

Tjänsten registreras under fliken mobil på kontoinställningar. För att uppdatera statusen på Facebook skickar du ett sms med texten till 32665. Tjänsten i sig är kostnadsfri men normal prislista gäller för sms. 3 har sedan tidigare en liknande tjänst för Twitter.

Facebook® är ett registrerat varumärke som tillhör Facebook Inc.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se


Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument