Följ Tre Sverige

Förhandsboka Xperia miro hos 3

Pressmeddelande   •   Sep 13, 2012 09:23 CEST

Xperia miro är en prisvärd och elegant mobiltelefon från Sony med fokus på det sociala mobila användandet. Xperia miro säljs exklusivt hos 3.

Mobiltelefonen har en 3,5 tums pekskärm med Mobile Bravia Engine och full integration med Facebook. Videochatta med mobilens frontkamera eller fotografera med mobilens 5-megapixelkamera som har autofokus och LED-blixt. Med ett knapptryck kan bilder och videoklipp publiceras på de olika sociala plattformerna och med DLNA-funktionen kan du enkelt visa upp materialet på en annan enhet som till exempel en TV. Xperia Mobilen finns i färgerna vit/silver, svart, svart/rosa och vit/guld. Miro är fullmatad med funktioner som till exempel Wifi, Bluetooth, GPS, FM-radio och är utrustad med 3.5 mm hörlursuttag.

Xperia miro använder operativsystemet Android 4.0 som ger tillgång till Play Butik där tusentals spel och program kan laddas ner. Mobilens taltid är upp till 360 minuter och standby-tiden är upp till 545 timmar. Xperia miros inbyggda minne är på 4 GB och användaren kan nyttja 2,2 GB fritt. Det finns även plats för ett externt minne på upp till 32 GB av typen MicroSD. Xperia miro har Turbo3G Pro som ger en nedladdningshastighet på upp till 7.2 Mbit/s.

Från och med idag, torsdag 13:e september, går det att förhandsboka Sony Xperia miros hos 3s butiker, återförsäljare, telesälj, kundservice och på tre.se. Den svarta modellen beräknas vara tillgänglig v.37 och de övriga färgerna v.38. Kontantpriset för privatpersoner är 1 495 kronor inklusive moms. Vid köp av 3Surf Bas eller 3Pott 69 med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad. Företagspriset för mobilen är 1 196 kronor exklusive moms. Vid köp av 3Business Start eller Business Surf Bas med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad.  

Mobilbilder:

Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/

Om du vill veta mer eller förhandsboka Sony Xperia miro besök http://www.tre.se/Privat/Mobiltelefoner/Mobiler/Sony-Xperia-Miro/ eller ring telesälj på 020- 33 33 33.

För mer information var vänlig kontakta:

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Malin Harman, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 72 26

E-post: malin.harman@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder .Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument