Följ Tre Sverige

Gävles bästa operatör öppnar butik i stan

Pressmeddelande   •   Aug 28, 2009 09:10 CEST

Idag öppnar mobiloperatören och testvinnaren 3 sin första butik i Gävle i Gallerian Nian på Drottninggatan 9. I Tidningen Mobils stora täckningstest fick 3 full pott i kategorin röstsamtal och visade sig även vara snabbast bland de stora aktörerna på Mobilt Bredband i Gävle.

Butiken blir 3s första i Gävle och blir mobiloperatörens nordligaste. För att hälsa Gävleborna "Välkommen ombord", erbjuder 3 alla lokala kunder gratis uppgradering av sina mobilers mjukvara. 3 lovar också att ge personlig service med tips och råd samt möjlighet att testa alla mobiler och tjänsterna som finns i dem.

3 korades nyligen som den stora vinnaren i tidningen Mobils årliga täckningstest, vilket är det mest omfattande testet för mobiltelefoni och bredband som görs i Sverige. I Gävle fick 3 full pott för röstsamtal med 5,0 av 5,0 i betyg och med sitt Mobila Bredband överglänste de Telia, Telenor och Tele2 i Gävle.

- Det känns väldigt positivt att öppna en butik i Gävle - en stad i medvind! GIF:arna slog Stockholmarna i fotboll tidigare i veckan och nu öppnar vi en butik där vi enligt oberoende tester är bäst, säger Nicholas Högberg, vice VD på 3 Sverige.

3 har nu totalt 46 butiker från Malmö i söder till Gävle i norr. Dessutom finns 3 hos ett 1200-tal återförsäljare som Expert, OnOff, Siba och The Phonehouse.

Mobilbilder:

Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/ eller

www.tre.se/marknadsmaterial Användarnamn: press Lösenord: press

För mer information var vänlig kontakta:

Nicholas Högberg, vice VD 3 Sverige
Mobil: +46 (0)735-33 7190
E-post: nicholas.hogberg@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3
Mobil: +46 (0)735-33 74 04
E-post: erik.hornfeldt@tre.se

 

Om 3
3-gruppen är världens ledande operatör av mobila bredbandsnät och mediatjänster med drygt 19 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison-Whampoa Limited (60%) och Investor AB (40%). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3G-nät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.