Följ Tre Sverige

Grant Stevenson ny finansdirektör på 3 Skandinavien

Pressmeddelande   •   Okt 31, 2012 08:59 CET

Grant Stevenson har anställts som ny finansdirektör på mobiloperatören 3. Han kommer att ingå i den skandinaviska ledningsgruppen och rapportera till koncernchef Peder Ramel.

Grant Stevenson har en gedigen erfarenhet av 3 från Australien där han arbetat åt oss sedan 2005, bland annat som kommersiell chef, ansvarig för strategier och under de senaste åren som CFO.  Innan det arbetade han på BT Wholesale, Tyco International och på Price Waterhouse. Han är född och uppväxt på Nya Zeeland, gift och pappa till två döttrar.

- Vi är väldigt glada att Grant accepterat att komma till oss. 3 Skandinavien har utvecklats väldigt snabbt de senaste åren och jag är övertygad om att Grant har den rätta kompetensen och bakgrunden som vi behöver nu när vi etablerat oss på de svenska och danska marknaderna och visar ett stabilt positivt rörelseresultat, säger Peder Ramel, koncernchef på 3 Skandinavien.

Grant Stevenson kommer att tillträda tjänsten på 3 i början av december. Han efterträder Cecilia Bergendahl som lämnar 3 för nya arbetsuppgifter.

För mer information var vänlig kontakta:

Peder Ramel, Koncernchef, 3 Skandinavien

Mobil: +46 (0)735-333 023

E-post: peder.ramel@tre.se

Erik Hörnfeldt, Information & PR, 3

Mobil: +46 (0)735-33 74 04

E-post: erik.hornfeldt@tre.se

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument