Följ Tre Sverige

Haval van Drumpt utsedd till PR Personality of the Year

Pressmeddelande   •   Mar 25, 2020 14:50 CET

Tres vd prisas för sitt sätt att driva samhällsfrågor när kommunikationstävlingen Digital PR Awards utser den person som genom PR och kommunikation gjort störst intryck under året. Haval van Drumpt har bland annat drivit frågor om vikten av allas rätt till kommunikation och operatörernas roll i samhället, frågor som är viktigare än någonsin.

Vinnarmotiveringen löd:
"Haval van Drumpt har på kort tid lyckats positionera sig själv och Tre som en utmanare i telekombranschen. Genom fantastisk PR har han satt både sig själv och Tre på kartan över varumärken som varit aktiva i de senaste frågorna kring bland annat 5G, och synts flertal gånger i Sveriges största medier, podcasts och branschpress. Haval driver samhällsfrågor som ingen annan, och visar på hur bra PR ger resultat som räknas."

Priset delas ut av Mynewsdesk och vinnarna i de nio kategorierna utses av en extern jury. I år skickades 130 bidrag in från tävlande i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. 

Om Tre

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) startades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation. I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och består av cirka 2 000 anställda. Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent. Läs mer om Tre på www.tre.se och mer om Tre-gruppen på www.three.com.