Följ Tre Sverige

HTC Magic och Android landar i Sverige 4 juni

Pressmeddelande   •   Jun 02, 2009 14:36 CEST

Förhandsintresset har varit enormt och nu är den äntligen här. HTC Magic får Sverigepremiär nu på torsdag den 4 juni. Prick klockan 8.00 blir de första svenska exemplaren av HTC Magic med Googles operativsystem Android tillgängliga för svenskarna. Platsen är 3s butik vid Stureplan, Kungsgatan 2 i Stockholm.

Premiären firas med att kunderna bjuds på jordgubbar och bubbel under förmiddagen.

HTC Magic har redan blivit hyllad i media. Den låter kunden enkelt skräddarsy telefonens tre huvudskärmar efter smak och behov, ändra bilder och lägga till program eller spel. Android har också en rad anpassade Internettjänster som gör surfandet enklare; Google Sök, Google Maps och YouTube. Dessutom finns Android Market som är fulladdat med tusentals applikationer och spel. HTC Magic har dessutom Turbo3G för datahastigheter upp till 7,2 Mbit/s. Allt detta gör Magic till den perfekta Internet-mobilen.

På plats i butiken finns HTCs nordenchef Peter Frølund samt representanter för 3.

Mobilbilder:
Nedladdningsbara bilder på våra mobiler finns på http://www.flickr.com/photos/3bilder/ eller
www.tre.se/marknadsmaterial Användarnamn: press Lösenord: press

Erik Hörnfeldt, Information & PR
Mobil: (+46) 0735-337404
Epost: erik.hornfeldt@tre.se

3-gruppen är världens ledande operatör av 3G och Mobilt Bredband med drygt 20 miljoner kunder i tio länder. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison-Whampoa Limited (60%) och Investor AB (40 %). 3 Skandinavien har även en licens att driva 3G-nät i Norge. För mer information, gå till www.tre.se.