Följ Tre Sverige

Inbjudan: Paneldiskussion om mobil teknologi med fokus på mobilapplikationer

Pressmeddelande   •   Okt 05, 2009 15:54 CEST

3 och SIME bjuder in dig till O-Baren (Sturehof i Stockholm) torsdag den 8 oktober för att ta del av en paneldiskussion om mobil teknologi och mobila affärsmöjligheter med fokus på applikationer. Panelen består av Kurt Sillén, Senior Vice President på Ericsson Mobility World, Emil Salonen, Sverigechef för Mobiento, Roger Åberg, VD för Feber, och 3s mobilportalchef Johan Gertell. Moderator är Ola Ahlvarsson från SIME.

Paneldiskussionen är en del av Swedish Android Developers Contest (SADC) 2009 - den första tävlingen där Sveriges bästa Androidapplikation ska utses. Android är Googles operativsystem för mobiler och har en öppen källkod, vilket innebär att vem som helst kan utveckla applikationer till en Androidmobil.

På plats får du som journalist möjlighet att träffa utvecklare bakom några av tävlingsbidragen i SADC samt ta del av hur experterna ser på framtiden för mobilapplikationer i och med paneldiskussionen. Du har även möjlighet till enskilda intervjuer med panelens experter och kommer att få se nytänkande Androidapplikationer demonstreras.

Tävlingsbidragen i SADC bedöms av en jury bestående av representanter från 3, Spotify, SIME och The Viral Company. Det vinnande bidraget kommer att presenteras på SIME Awards den 12 november.

För att läsa mer om SADC, besök: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/tre/pressrelease/view/swedish-android-developers-contest-2009-taevla-om-sveriges-baesta-android-applikation-312606

Plats: O-baren på Sturehof, Sturegallerian 42 i Stockholm
Tid:17:00 - 19:00
OSA: Senast den 7 oktober på tre@priestpr.com eller ring Kamran Alemdar på 0735-311 338