Följ Tre Sverige

Johan Gertell ny direktör för digitala kanaler på 3

Pressmeddelande   •   Okt 04, 2012 09:04 CEST

Johan Gertell har utsetts till den nya positionen direktör för digitala kanaler på mobiloperatören 3. Han kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till VD Nicholas Högberg.

Johan Gertell har arbetat på 3 sedan 2009, först som chef för den mobila portalen, och sedan förra året med ansvar för alla digitala kanaler internt och externt . Innan 3 var han på Yahoo som global produktchef för messenger. Han kom till Yahoo! via ett uppköp av Kenet Works som han var med och grundade 2003. Han har examen från KTH och Stockholms universitet.

-  Johan har gjort ett väldigt bra jobb för oss, först med den mobila portalen och sedan även med vår website. Det var naturligt at han skulle få erbjudandet nu när vi utökar ansvaret till all digital kommunikation samtidigt som vi skapar en roll för de digitala kanalerna i ledningsgruppen, säger Nicholas Högberg, VD på 3 Sverige.

Johan Gertell har tillträtt tjänsten som direktör för digitala kanaler.

Om 3

3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Bifogade filer

Word-dokument