Följ Tre Sverige

Kalle Eliason ny marknadsdirektör på Tre

Pressmeddelande   •   Apr 18, 2016 11:15 CEST

Kalle Eliason blir ny marknadsdirektör på operatören Tre och tar därmed över rollen från bolagets vd Nicholas Högberg som efter nio år valt att lämna Tre. Kalle kommer närmast från en tjänst som marknadschef för Tre Företag och blir i och med sin nya tjänst en del av Tres ledningsgrupp och kommer då att rapportera till Tres vd. Kalle tillträder rollen den 13 maj.

– Kalle är en sann marknadsförare som förstår verksamheten och vad som krävs för att ytterligare stärka Tres varumärke. Han är både en kreativ och en strategisk kommunikatör och jag är väldigt glad att det är just Kalle som kommer att fortsätta guida Tre i framtidens allt mer komplexa kommunikationslandskap, säger Nicholas Högberg, vd på Tre Sverige.

Kalle Eliason började på Tre 2009 som marknadschef för Tre Företag och var innan dess marknadschef på DHL.

– Jag är extremt glad att jag får möjligheten att få fortsätta utveckla Tres varumärke och kommunikation, nu med ett större helhetsperspektiv. Vi har landat i en kommunikationsstrategi som vi tror på och som vi kommer att fortsätta att förädla, säger Kalle Eliason, tillträdande marknadsdirektör på Tre. 

För mer information och kontakt med Kalle Eliason, vänligen kontakta: 
Kamran Alemdar, pr- och informationschef, Tre Sverige
E-post. kamran.alemdar@tre.se
Tel. 0735-33 78 64

Om 3

3 Skandinavien äger och driver 3G och 4G mobilnät i Sverige och Danmark. Bolaget, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i 11 länder, är ett joint venture mellan Hong Kong-baserade CK Hutchison (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information om  3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se